KASÖÖRI.NET Kassaohjelma

iStock_73784723_2000pKASÖÖRI.NET on täysiverinen PC-kassa ! Se skaalautuu tarvittaessa isoonkin myymälään, mutta on hinnaltaan kilpailukykyinen jopa yksinkertaisten kassakoneiden kanssa.

Ei kalliita konsultti- tai asennuskuluja ! Ohjelmisto on suunniteltu siten, että sen asennus onnistuu yrittäjältä itseltään.

Tärkeimmät ominaisuudet

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisteri on yhteinen  laskutusohjelman kanssa. Asiakaskohtaiset alennukset/hinnastot otetaan automaattisesti huomioon.

Tuoterekisteri ja Varasto

Tuotteita käsitellään kolmella eri koodilla, ohjelmassa voi valita määritelläänkö tuotekoodit itse vai antaako ohjelma koodit automaattisesti. Lisäksi tuotteisiin voidaan liittää EAN viivakoodi.

Varastonhallinnalla hallitset myös inventaariot ja ostotilaukset. KASÖÖRI.NET hälyyttää sinulle kun jokin tuote on loppumassa varastosta.

Lukuisia maksutapoja

KASÖÖRI.NET hallitsee kaikki tavallisimmat maksutavat. Käteisen ja korttimaksujen lisäksi, ohjelmalla voi käsitellä lounassetelit, lahjakortit tai laskuun myynnin (jos käytössä myös laskutusohjelma). Ohjelmassa on myös kaksi valinnaista maksutapaa jotka voi konfiguroida vapaasti.

Kattava raportointi

Kassan myynnistä saa lukuisia erilaisia raportteja, joilla myyntiä voi tarkastella useasta eri näkökulmasta.

Edullinen !

Hinta alkaen vain 25 €/kk (Alv 0%)


Lataa ilmainen Demo