KASÖÖRI.NET Laskutusohjelma

KASÖÖRI.NET Laskutusohjelmalla voit hoitaa yrityksesi laskutuksen ja myyntireskontran vaivattomasti.

Tärkeimmät ominaisuudet

Asiakasrekisteri
Jokaisesta asiakkaasta tallennetaan normaalit yhteystiedot, alennusprosentti, luottoraja jne. Ohjelma seuraa asiakkaan luottorajaa ja ilmoittaa jos se ylitetään. Asiakasrekisteri on yhteinen kassaohjelman kanssa.

Tuoterekisteri ja Varasto
Tuotteita käsitellään kolmella eri koodilla, ohjelmassa voi valita määritelläänkö tuotekoodit itse vai antaako ohjelma koodit automaattisesti. Lisäksi tuotteisiin voidaan liittää EAN viivakoodi. Tuoterekisteri ja varasto ovat yhteisiä kassaohjelman kanssa.

Projektilaskut
Ohjelmassa on erityisesti projektityötä tekeville yrityksille (esim insinööritoimistot jne) suunniteltu toiminto, jossa eri työntekijät voivat kirjata laskutettavia tunteja ja kuluja sitä mukaa kuin niitä kertyy. Näistä sitten ajetaan erikseen koontilasku.

Myyntireskontra
Ohjelman myyntireskontra seuraa laskujen maksamista. Saapuneet maksut voidaan kirjata käsin tai pankin viitesiirtoaineistosta. Tarvittaessa ohjelma tulostaa karhu- ja korkolaskut automaattisesti.

Raportit

Ohjelmassa on kattavat raportointiominaisuudet. Kaikki raportit voidaan tallentaa myös Word, Excel tai PDF formaatissa.

Tiedonsiirto
Ohjelmasta voidaan viedä XML ja CSV muotoista tietoa muihin järjestelmiin. Myös tuote- ja asiakastietojen tuonti XML, Excel tai Access tiedostoista on mahdollista.

Edullinen !
Hinta alkaen vain 25 €/kk (Alv 0%)


Lataa ilmainen Demo