Kassan lisälaitteet

Kassaohjelman käyttöä voi tehostaa monilla lisälaitteilla. Pyydä tarjous haluamistasi laitteista yhdessä KASÖÖRI.NET ohjelman kanssa !

Integroitu maksukorttien käsittely

Kassaohjelmaan on mahdollista integroida Verifone Oy:n sirukortinlukijat.  Yomani ja VX820– maksupäätteissä on otettu huomioon jokainen yksityiskohta aina kortinkäyttäjästä kauppiaaseen. Suuri värinäyttö opastaa käyttäjää maksamisen jokaisessa vaiheessa ja selkeät valaistut näppäimet löytyvät mukavasti hyvin suojatusta näppäimistöstä.  Yomani on ratkaisu sujuvampaan maksamiseen.

 Yomani-150_72VX820_right_711_ribbon

Kuittitulostin.

Kassaohjelmassa on mahdollista käyttää kuittien tulostamiseen mitä tahansa Windows-yhteensopivaa tulostinta. Parhaan ja nopeimman asiakaskokemuksen saa kuitenkin juuri tähän käyttöön suunnitella tulostimella.

TSP100 on kokonaisvaltainen ratkaisu, laitteen mukana toimitetaan kaikki kuittitulostuksen kannalta olennaiset tarvikkeet. TSP100 on suunniteltu tekemään kuittien tulostamisesta ja laitteen asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Muista Starin tulostimista poiketen tulostimen asetuksia ei tehdä muistikytkimien avulla, vaan kaikki ohjaus ja konfigurointi tapahtuu ajurin kautta käytön helppouden takaamiseksi.

tsp100

Kassalaatikko

Kassalaatikon avulla kassasi varat pysyvät siistissä järjestyksessä. Star CB2002 -kassalaatikot ovat erittäin kestäviä, metallirakenteisia laatikoita. Ne voidaan avata ja lukita avaimella ja ovat varustettuja kaikkien yleisimpien kuittikirjoittimien kanssa yhteensopivalla avauskaapelilla ja -liittimellä.

1242c409b84604eff50a33379d04f9b6_f328

CB2002 on lisäksi varustettu ”cash-box-open” -kytkimellä jonka avulla järjestelmään saadaan tarvittaessa tieto laatikon aukiolosta.

Kotelon väri on kirjoitinmalleihin sopiva vaalea tai nykyään suositumpi musta.

CB2002UN -kassalaatikko on varustettu sisuslokerikolla, jossa on 8 seteli- ja 8 kolikkopaikkaa. Setelit ovat kuvanmukaisesti ”kyljellään”. Lisävarusteena saatavilla myös ylimääräinen sisuslokerikko ”pohjakassa”.

 

Viivakoodilukijat

KASÖÖRI.NET tuoterekisteriin voi tallettaa tuotteiden EAN viivakoodit, jolloin niiden käsittely kassalla nopeutuu merkittävästi. Erityisesti kioskeihin tai vaatemyymälöihin sopiva ratkaisu !

58b14560f29d5e08670cda1f179d0faf_f162

Opticonin OPR-2001 -laserlukija on erittäin kevyt ja elegantisti muotoiltu, kuten lukijaan kuuluva telinekin. OPR-2001 istuu erinomaisesti ympäristöihin, joissa tyylikäs ulkonäkö on tärkeää, näin tekniset laitteetkin voivat olla osa visuaalista kokonaisuutta.

403e719deab02ce4c3caa4ffefde56c3_f223

Metrologicin ergonomisessa Fusionissa yhdistyy kahden erilaisen lukijan huippuominaisuudet; samalla, kun se on kovanluokan monisädelukija, joka lukee koodit mistä suunnasta tahansa, se nappia painamalla muuttuu yksisäteiseksi, jolla on helppo lukea yksittäisiä rivejä esimerkiksi luetteloista sädettä kohdistamalla.